Over AgriVital

Onze missie


Hoe kunnen we ervoor zorgen dat vleesvee op een natuurlijke manier een betere kwaliteit vlees produceert en meer opbrengt? Die vraag ligt aan de basis van AgriVital. En heeft ons gebracht waar we nu zijn: een producent en leverancier van vier producten met elk een eigen toepassing:

•    Epona voor varkens
•    Nuada voor pluimvee
•    Berkana voor mest
•    Danu voor planten
•    Sirona voor geiten

Daarnaast werkt AgriVital voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe producten.
 

Producten


Epona, Nuada, Berkana, Danu en Sirona worden gemaakt van eenvoudige, volledig natuurlijke grondstoffen. En voornamelijk geproduceerd op basis van zeer zuiver en uiterst fijn gemalen natuurlijk krijtmeel, keukenzout of magnesiumsulfaat. Onze producten zijn niet giftig, en ongevaarlijk voor mens, dier en bodem. En er worden geen chemische stoffen aan toegevoegd.

Agrivital producten mogen gebruikt worden in de biologische land- en tuinbouw en veeteelt. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.


Certificeringen


AgriVital is GMP+ Feed Safety Assurance-gecertificeerd (GMP+ FSA). Dit certificaat staat voor de borging van diervoederveiligheid in alle schakels van de diervoederketen. Ook wordt er daarbij gekeken naar, onder andere, ISO 9001 en HACCP. Onze producten Epona en Nuada zijn goedgekeurd door SecureFeed.

GMP+ certificaat Agrivital International (NL + EN)

U vindt AgriVital in het mooie Rossum, de parel van de Bommelerwaard. Wilt u meer informatie over ons bedrijf, onze producten of hun toepassingen? Neem gerust contact met ons op.
Contact  


TopTack stapt over op AgriVital
Na acht jaar gaat TopTack verder met de producten van AgriVital.

De onderzoeken uitgevoerd door onder andere Feed Innovation Services te Wageningen en het Varkens Innovatie Centrum (VIC) te Sterkstel waren de redenen om deze overstap te maken. De resultaten bij zowel de varkens als het pluimvee onderzoek zijn zeer positief en veelbelovend te noemen.

We zijn er van overtuigd dat we met de expertise van TopTack een goede samenwerking tot stand zullen laten komen en zien de toekomst dan ook vol vertrouwen tegemoet.

Over Agrivital