Biologische meststoffen

Berkana is een product van Agrivital dat zorgt voor biologische meststoffen. Met Berkana kunt u drijflagen, mest en bezinklagen oplossen. Dit proces verloopt geheel zonder toevoeging van chemische stoffen. En daar vertellen u graag wat meer over!
 
Biologische meststoffen met Berkana
 

Wat is het voordeel van biologische mest?

Biologische mest is een meststof die gemaakt is van natuurlijke producten, zoals compost, mest van dieren of plantaardige resten. Het voordeel van biologische mest is dat het de bodemstructuur verbetert en de bodemvruchtbaarheid op lange termijn verhoogt, omdat het de bodemmicroben bevordert die nodig zijn voor een gezonde bodem. Biologische mest bevat ook nutriënten die de groei van planten bevorderen, zoals stikstof, fosfor en kalium.
 

Waarom gebruik je biologische meststoffen? 

In tegenstelling tot synthetische meststoffen, die vaak in hoge concentraties worden gebruikt en snel worden opgenomen door planten, worden de nutriënten in biologische mest langzaam vrijgegeven, wat betekent dat planten ze over een langere periode kunnen gebruiken. Dit kan helpen om overbemesting te voorkomen en het risico op waterverontreiniging te verminderen. Biologische mest is ook milieuvriendelijker, omdat het gemaakt is van natuurlijke producten en geen schadelijke chemicaliën bevat.
 

Biologische organische mest met Agrivital

De producten van AgriVital, zoals Berkana, bestaan altijd uit natuurlijke grondstoffen. Ze worden voornamelijk geproduceerd op basis van zuiver en uiterst fijn gemalen natuurlijk krijtmeel of magnesiumsulfaat. Ze zijn niet giftig, en ongevaarlijk voor mens, dier en bodem. En er worden geen chemische stoffen aan toegevoegd. Biologische mest! Onze producten werken volgens het bioresonantie-procedé. Dit is beter voor de vertering en daarmee ook voor het welzijn dieren.
 

Contacteer Agrivital

Wilt u meer weten over biologische meststoffen en de producten van Agrivital of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.